1 ŞANSLI KİŞİYE HOZIER KONSER BİLETİ HEDİYE

Konser ilk açıklandığında gitmeye karar vermeme rağmen maalesef son anda değişen planlarım nedeniyle Hozier konserine katılamayacağım. Ben de biletimi konsere gerçekten gitmek isteyen şanslı biz müzikseverle paylaşmak istedim. Yapmanız gereken çok basit, aşağıda yer alan sorunun cevabını, postun altına adınız soyadınız ve mail adresinizi girerek yorum olarak yazıyorsunuz. Yorum bırakanlar arasında çekilişle belirlenecek bir kişi 3 Mart 2016 tarihinde Volkswagen Arena‘da gerçekleşecek Hozier konserine bir adet bilet kazanacak!

 

Günümüzün başarılı müzisyenlerinden Hozier, oldukça ses getiren solo kariyerinden önce 2009-2012 yılları arasında hangi grupta yer almıştır?

 

ÖNEMLİ NOT: Konser tarihinin oldukça yaklaşmış olması nedeniyle bileti kargoya vererek riske atmak istemiyorum. Bilet teslimi, İstanbul içerisinde elden teslim edilecektir.

İyi şanslar!

*Konserde ne giyeceğine karar veremeyenleri de bu posta alalım!

EDIT: Kazanan Pelin Arca adlı takipçimiz oldu. Katılan herkese çok teşekkürler!

MÜŞRA DEMİR

https://instagram.com/multibabydoll/

https://twitter.com/multibabydoll_

https://www.facebook.com/Multibabydoll/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top 3 Stories

Daha Fazla İçerik
Interview with Michael Olajide Jr.!