COVEN & OTHER STORIES

Daha önce Black Springs yazımda anlatmıştım. Marka takıntım yok ancak çizgisini beğendiğiniz markaların başka yerde bulmanızın mümkün olmadığı tasarımlarını bir şekilde listenize ekliyor; arzu nesnesi haline gatiriyorsunuz. Bu markalardan biri uzun zamandır Free People.

Harika ve kendime çok yakın bulduğum bir çizgiler var. Bolca rock, bohem ama gösterişli, eğlenceli ve hafif kumaşlar. Tabii ki ilk denemem başarılı sonuçlanınca başka bir elbise daha almadan duramadım. Bana oldukça Coven’ımsı gelen bu elbiseye ilk görüşte aşık oldum!

İlk olarak, kumaşı inanılmaz hafif ve rahat. Asimetrik eteği oldukça havalı, göze biraz dekoltesi abartılı gibi gelse de ben siyah büstiyerle gayet gündelik kullanıma uygun hale getirdim. Fotoğraflarda ASOS’tan yeni aldığım bantlı stilettolar ile kullandım ancak siyah sneakerlar ve denim ceketle ofis için gayet rahat olacağını düşünüyorum.

Kısaca bu yaz için üniformalarımdan birini buldum diye düşünüyorum.

Alışverişle kalın!

MÜŞRA DEMİR

https://instagram.com/multibabydoll/

https://twitter.com/multibabydoll_

https://www.facebook.com/Multibabydoll/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top 3 Stories

Daha Fazla İçerik
The Pretty Reckless Grunge Sularında: Death By Rock And Roll