2014′ girmek ya da girmemek!

Neyse ki 2013 bitiyor. İstediğiniz kadar batıl deyin, saçmalıyor deyin ancak ben 2013 kadar uğursuz bir yıl görmedim yahu! Artık 21 Aralık 2012 gününü hedef şaşırtmaca için mi kullandılar (bkz. Maya Takvimi) nedir, kıyametten beter bir yıldı. Kötü geçmesinin nedenlerini hepimiz biliyoruz o yüzden şimdi onları tek tek sayıp moral bozmaya hiç niyetim yok.

Alternatif ve harika bir ağaç!

Önümüzde çift sayı ile biten (evet takıntılarım var) mükemmel bir yıl bekliyor bizi. Evet eminim, muhteşem geçecek. Evet Büyücü Goşa yeteneklerim var. Hediyesini son dakikaya bırakanlar var mı bilmiyorum ama gecikmeli hediye teslimatları için biraz fikir verebilirim diye düşünüyorum.

Ayrıca bana bir şey alma diyenlere inanmayın (yani şöyle ki, eğer bunu derken samimiyse sizle samimi değildir zaten, kapiş?) hediyesiz yılbaşı olmaz, Medusa başlı Versace olmayacağı gibi. Ağacın altında dizi dizi hediyeleri görmek, şu dünyadaki en büyük rehabilitasyon bence.

 

Önemli olan hediye vereni sevmek değil, hediyeleri sevmek!

Ne alacağını bilmeyenler için en en en iyi seçenek, karşınızdaki bir bayansa eğer kesinlikle duş jeli(sen alajak dujjjjj) , vücut jeli, body mist tarzı şeyler olacaktır diye düşünüyorum. Bunların en uygun fiyata en güzel olanları ise H&M’de bulunuyor. Aslında bu yılbaşı itibariyle öğrenmiş bulunuyorum ki, hediye almak için en uygun ve en kaliteli yer H&M. Ürünleri kaliteli, fiyatlar komik denecek derecede ucuz (hele de indirimdeyse). Bu tarz kozmetik ürünlerinin şişe/kutu tasarımları ise bir harika! Ben simli duş jelini ve far setini hediye ettim kendime. Sevdiklerim için ise Macaron kokulu vücut spreyleri harika birer sürpriz oldu.

Simli duş jelimle gazino şarkıcısı havasına bürünmeyeceğimi umuyorum. Yoksa, yoksa…
Bilgisayarla işi olmayan bir insan olduğum onu etajer olarak kullanmamdan belli olmuyor mu?

Yine bayan için, eğer önceden alışveriş şansınız varsa Victoria’s Secret harika bir seçenek. Kutusunu görmek dahi insanı mutlu ediyor. Kutunun içindekini önemsiz kılan markalardan. Çok yaratıcı ürünleri mi var diye sorarsanız, orası biraz şaibeli. Ama olsun, yine de iyi seçenek.

Çıbıklı çıbıklı!

Erkekler için aman çok para harcamayayım derseniz yine H&M’i önereceğim. İnanılmaz şık eldivenleri  bir harika dostum! Ama ille de daha az para olsun derseniz, erkek reyonunda gerçek deri bilekleri tek haneli rakamlarla satılmakta. Hem oldukça karizmatikler hem de oldukça ruh sahibiler. Aksesuar konusunda cinsiyet farkı gözetmeyen ben, hemen kendime aldım tabii…

İnanın burada göründüğü kadar kötü değil!

Bu kadar geç bir hediye yazısı ne kadar işinize yarar bilemiyorum. Belki de doğumgünü yaklaşan Oğlak ve Kova burcu sevdikleriniz için işe yarar bu öneriler. Zaten bu yazı şu anda acele ile ofiste yazılmakta. Ofisin de hakkını yemeyelim 2 senedir harika hediye kutuları veriyor. İçlerinde yok yok. Özellikle çikolata konusunda tam bir Orta Dünya.  Bu da demek oluyor ki yeniyılda  kardiyoda daha çok ter dökmek zorunda kalacağız.

“Bunların hepsi bitecek” hastalığına yakalanmak!

Şimdiden herkese müthiş hediyeler, harika, sağlık,eğlence,parti,bol para ve fırsat dolu bir yıl ve tüm bunları harika değerlendirebilecek bir akıl diliyorum!

Yılbaşına bayılıyoruz!

Bir de şahsım adına yeniyılın bol alışveriş ve moda dolu geçmesini diliyorum.

Bir sonraki gün nasılsa geç kalkacaksınız. Okuyun, moda dolun, tüm yıl öyle geçsin! Dergilerin yılbaşı sayılarına bayılırım ayrıca!

Bir de müzik. Evet müzik. Tanrım  ne olur Soundgarden Türkiye’ye gelsin!

Öhöm neyse!

Hoşgelsin 2014!!!

 MÜŞRA DEMİR

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top 3 Stories

Daha Fazla İçerik
Hayallerinizine hangi yoldan ulaşacağınızı öğrenin: Insparkus!